About – Sustainable slow fashion

Bæredygtig mode


Siden 2000 har vi stolt produceret slow fashion, lang tid før udtrykket slow fashion blev kendt. Vi har fokus på naturlige materialer, tidløst design og bæredygtighed, hvilket sikrer, at du føler dig godt klædt på, mens vi passer på miljøet.

Kvinde i lyseblå hørkjole

Høj kvalitet

Jo længere tid, du kan bruge vores designs, jo bedre. Derfor er vores tøj produceret til at forblive en del af yndlingsgarderoben i mange år. Hver sæson udvælger vi nøje stoffer og materialer, som vi bruger til vores designs, for at sikre en stærk kvalitet. Med en høj kvalitet og den rigtige pleje, vil dit tøj fra Dalia forblive smukt i mange sæsoner.

Bæredygtige materialer

Vi har gjort det til vores mission at arbejde med naturlige og miljøvenlige materialer. 35% af alt mikroplast i havene kommer fra tøj og tekstiler, og især syntetiske fibre forurener meget. Modsat, er hør som naturmateriale miljøvenligt og et godt valg til din garderobe. Hør er vores varemærke, og vi elsker alle dets egenskaber. Hør kan gro på næringsfattig jord, og under produktion kræver hør kun små mængder vand og pesticider. Som fiber er hør meget stærkt, holdbart og ikke mindst biologisk nedbrydeligt. Et andet materiale, som vi elsker at arbejde med, er uld. Uld kræver ligesom hør minimal energi under produktion og er samtidig også biologisk nedbrydeligt.

Høret, som er brugt til vores designs, er certificeret med OEKO-TEX Standard 100, hvilket garanterer et sikkert produkt uden skadelige stoffer i produktionen.

Less is more

Vi lancerer nye designs to gange årligt modsat fast fashion tendensen, hvor hver måned har en ny style og stemning. Vi tror på, at ‘less is more’, og med klassiske designs sikrer vi et tidløst look. Vi lægger kærlighed, sjæl og håndværk i de kollektioner, vi skaber, og bruger mange timer på at skabe det helt rigtige udtryk. Til gengæld får du smukke designs med en perfekt og komfortabel pasform.

Made in Europe

Da vi har rødder i Litauen, vil vi gerne producere lokalt, og derfor foregår vores produktion i Litauen. Ligeledes er en stor andel af vores hørstof og -garn fra Litauen, mens en mindre del kommer fra Hviderusland. Udover hør, får vi leveret vores uldkvaliteter fra Italien.

Vi er stolte af at kunne sige, at vores produktion er europæisk, så dit Dalia tøj har en kort rejse fra os som producent til dig.

Dansk
English Dansk