About – Why we love linen

Derfor elsker vi hør


Hvis du ikke allerede kender til hørs skønne egenskaber, så deler vi dem glædeligt med dig.

Naturlig glæde

Hør er 100% naturligt. Hørstof er lavet af planten hør. Produktionen er både krævende og lang, men resultatet er stærke og fine fibre, som bliver spundet til garn. Derefter bliver garnet enten vævet eller strikket, og således bliver både kjoler og bluser til færdige designs.

Hør har lange traditioner og er blevet dyrket i tusindvis af år. Det er en af de ældste planter, der har været brugt til fremstilling af tøj og tekstiler.

Kvinde i stribet hørkjole

Uundværligt i sommervarmen

Når sommerens stråler rammer, findes der intet bedre end hør. Modsat syntetiske stoffer, giver hør dig en kølende følelse. Med sin unikke fiberstruktur er hør nemlig temperaturregulerende. Det betyder, at din krop kan ånde, og du bevarer komforten iklædt din yndlingskjole.

Klædt på til enhver lejlighed

Hørtøj kan være både afslappet og elegant på en og samme tid. Hørtøj er ideelt til et par flade sko på jobbet, men også til fredagsfesten med de høje hæle og fine øreringe. Hør er alsidigt og klæder dig på til enhver lejlighed.

Stærkt og bæredygtigt

Med sine enestående fibre er hør naturligt tykkere end andre materialer. Det gør hør meget stærkt, og derfor er du garanteret, at dit tøj vil være en fast del af din garderobe i mange år. Med hør skal du ikke bekymre dig om huller og slid, og jo mere du bruger tøjet, jo blødere bliver det. Alt det gør hørtøj til et godt valg, når det handler om at finde et bæredygtigt alternativ.

Dansk