SOCIAL

Om Dalia

Det danske hørtøjsfirma Dalia har eksisteret siden 2000, hvor det tog sine første spæde skridt. Da Dalia Christensen grundlagde firmaet, startede det som en familievirksomhed med hendes søster Stefa som partner. Den dag i dag arbejder søstrene med deres store forkærlighed for hør stadig tæt sammen for at designe tidsløse tøjklassikere til kvinder.

Med stor fokus på naturmaterialer i høj kvalitet producerer de to søstre hørtøj, som både er elegant, eksklusivt og en fryd for krop og sjæl. Dalia designet er kendetegnet ved skarpe snit, spændende detaljer og tidens farver og henvender sig til den modebevidste og målrettede kvinde.

Tidløst efter trendens farver

Hos Dalia er tidløshed et nøgleord, og derfor er hørtøjet præget af et klassisk design, der efter tidens tendenser får tilføjet moderne streger og udtryk. Hør er et levende materiale, og det understreges hos Dalia med kollektioner, som har liv og farvespil. Farverne til hver sæson er nøje udvalgt og er med til at gøre Dalia kollektionerne unikke og eksklusive.

Alle naturens materialer

Dalia tøjkollektionen lægger stor vægt på både vævet og strikket hør, som alt efter sæson suppleres med gennemtænkte design i hør/bomuld og uld. Tøjets størrelsen favner bredt og findes i str. 36-48.

Dalia har omfavnet naturens materialer og skabt tidsløse og klassiske tøjdesigns til dig, som vil have eksklusivt og komfortabelt tøj til enhver anledning.