SOCIAL

Vores produktion

Hos Dalia lægges der vægt på at have al produktion inden for Europa, og derfor produceres Dalia tøjkollektionerne i Litauen. Her står Dalia Christensens søster og partner med ansvaret for hele produktionen, hvor hun hver dag sikrer, at alle designs gennemgår en skræddersyet-håndklippet  og sikker proces lige fra materialevalg til levering hos forhandlere.

Derfor arbejder vi med hør

Hør er et 100 % naturprodukt, som er skånsomt og i en stærk kvalitet. I hørtøj kan din krop ånde naturligt, og materialet har den egenskab, at det på varme sommerdage kan afkøle dig, mens det om vinteren kan holde dig varm. Hør er som skabt til at have på kroppen, og derfor er hør det naturlige materialevalg til Dalia tøjkollektionerne.

Produktion med omtanke

Al hørmateriale til  Dalia produktion er certificeret med certifikatet Oeko -tex  Standart  100. Det betyder, at høren er et 100 % europæiske produkt, som er dyrket og forarbejdet bæredygtigt  uden  sundhedsfarlige  kemikalier og under ordnede arbejdsforhold.

Derudover sker indfarvningen af langt størstedelen af hørmaterialerne ved naturfarvning. Høren bliver indfarvet med plantefarver uden brug af kemiske farvestoffer. På den måde skåner vi både miljøet og din krop.

Efter indfarvning bliver høren forvasket og blødgjort inden syning. Det gør, at kvaliteten af de færdige hørdesign bliver bløde og lette.