Bæredygtig mode

Bæredygtig mode


Siden 2000 har vi stolt produceret bæredygtig mode – også kaldet Slow Fashion. Lang tid før udtrykket Slow Fashion blev kendt, har vi haft fokus på bæredygtigt tøj. Vi arbejder målrettet med naturlige materialer, tidløst design og bæredygtighed, så du føler dig godt klædt på, mens vi passer på miljøet.

Lavendel linen dress with short sleeves

Høj kvalitet

Jo længere tid, du kan bruge vores tøj, jo bedre. Derfor er vores uld- og hørtøj skabt med tanke på høj holdbarhed. Hver sæson udvælger vi nøje stoffer og materialer til vores designs for at sikre en stærk kvalitet. Med en høj kvalitet og den rigtige pleje, vil dit tøj fra Dalia forblive smukt i mange sæsoner.

Bæredygtige materialer

Vi arbejder kun med naturlige og miljøvenlige materialer. 35% af alt mikroplast i havene kommer fra tøj og tekstiler, og især syntetiske fibre forurener meget. Modsat, er hør som naturmateriale miljøvenligt og et godt valg til din garderobe. Hørtøj er vores varemærke, og vi elsker alle hørs egenskaber. Hør kan gro på næringsfattig jord og kræver kun små mængder vand under produktion. Som fiber er hør stærkt, holdbart og ikke mindst biologisk nedbrydeligt. Et andet materiale, som vi elsker, er uld. Uld kræver ligesom hør minimal energi i produktionen og er også biologisk nedbrydeligt.

Vores hørtøj er certificeret med OEKO-TEX Standard 100. Det garanterer et sikkert produkt uden skadelige stoffer i produktionen.

Less is more

Vi lancerer nye designs to gange årligt modsat fast fashion tendensen, hvor hver måned har en ny style og stemning. Vi tror på, at ‘less is more’, og med klassiske uld- og hørtøj sikrer vi et tidløst look. Vi lægger kærlighed, sjæl og håndværk i de kollektioner, vi skaber, og bruger mange timer på at skabe det helt rigtige udtryk. Til gengæld får du smukt tøj i hør og uld med en perfekt og komfortabel pasform.

Made in Europe

Da vi har rødder i Litauen, vil vi gerne producere vores uld- og hørtøj lokalt, og derfor foregår vores produktion i Litauen. Ligeledes er en stor andel af vores hørstof og -garn fra Litauen, mens en mindre del kommer fra Hviderusland. Udover hør, får vi leveret vores uldkvaliteter fra Italien.

Vi er stolte af at kunne sige, at vores produktion er europæisk, så dit Dalia uld- og hørtøj har en kort rejse fra os som producent til dig.

0
    0
    Din kurv