Derfor elsker vi hør

Derfor elsker vi hør


Hvis du ikke allerede kender til hørs skønne egenskaber, så deler vi dem glædeligt med dig.

Hør er en naturlig glæde

Hørstof er lavet af planten hør og er 100 % naturligt. Produktionen er både krævende og lang, men resultatet er stærke og fine fibre, som bliver spundet til garn. Derefter bliver garnet enten vævet eller strikket, og således bliver både kjoler og bluser til færdige designs.

Hør har lange traditioner og er blevet dyrket i tusindvis af år. Det er en af de ældste planter, der har været brugt til fremstilling af tøj og tekstiler.

Kvinde i lyserød hørbluse og grå nederdel i hør

Kvinde i stribet hørkjole

Uundværligt i sommervarme


Når sommerens stråler rammer, findes der intet bedre end hørtøj. Modsat syntetiske stoffer, giver hør dig en kølende følelse. Med sin unikke fiberstruktur er det nemlig temperaturregulerende. Det betyder, at din krop kan ånde, og du bevarer komforten iklædt din yndlingskjole.

Klædt på til enhver lejlighed


Hørtøj kan være både afslappet og elegant på en og samme tid. Vi skaber hørtøj i moderne snit, der kan styles på mange forskellige måder. I hverdagen kan vores tøj styles med flade sko og jeans, og til fredagsfesten kan du matche hørtøj med høje hæle og fine øreringe. På den måde er hør alsidigt og klæder dig på til enhver lejlighed.

hør tørklæde
hørtøj

Hør er stærkt og bæredygtigt


Med sine enestående fibre er hør kendt for at være et meget stærkt materiale. Historisk er det så stærkt, at det er blevet brugt til at lave pengesedler. Hør er naturligt tykkere end andre materialer, og er 30% tykkere end bomuld. Det gør det meget holdbart, og derfor er du garanteret, at dit hørtøj vil være en fast del af din garderobe i mange år. Med hørtøj skal du ikke bekymre dig om huller og slid, og jo mere du bruger tøjet, jo blødere bliver det. Alt det gør hørtøj til et godt valg, når det handler om at finde et bæredygtigt alternativ.

0
    0
    Din kurv