Handelsbetingelser


Handelsbetingelser


Kontakt

Dalia
Fur Landevej 71
7870 Roslev
CVR nr.: 25 23 51 34
Telefon: 23 74 43 71
E-mail: dalia@dalia.dk


Priser

Hos Dalia er alle beløb i DKK, Danske kroner, og inkl. moms. Vi tager forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.


Betaling

På Dalia.dk kan du betale med VISA-Dankort, VISA og Mastercard.


Levering

Dalia tilstræber at afsende ordre så hurtigt som muligt. Det vil sige 1-4 dage.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 35 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen, medmindre andet er aftalt.

Vi sender også til EU-lande og Norge. Fragtpriser fra 70 kr.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 5-6 hverdage efter bestillingen. Længere leveringstid til EU-lande og Norge kan forekomme. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.


Reklamationsret

Dalia.dk kontrollerer alle varer, inden de bliver afsendt. Er der alligevel fejl på varen, kan du kontakte os på dalia@dalia.dk eller telefon 23 74 43 71, så finder vi hurtigt en løsning.

Rimelige returomkostninger vedr. reklamation dækkes af Dalia, såfremt reklamationen er berettiget.

Reklamationer over fejl og mangler bedes meddelt os inden for kort tid efter modtagelse. Dalia.dk yder 2 års reklamationsret i forhold til købeloven. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse, forkert vask eller almindeligt slid. Reklamationsretten dækker kun fejl eller mangler som forelå på købstidspunktet.

Du kan også indgive en klage over en vare, som du har købt hos os, til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. Såfremt vi ikke kan nå til en fælles løsning gennem Center for Klageløsning, har du adgang til at klage til Forbrugerklage-nævnet. Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

Dalia
Fur Landevej 71
7870 Roslev

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.


Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr., så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.


Returret og returnering

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

  • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet, og meddelelsen skal gives pr. mail på dalia@dalia.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Varer sendes retur til:

Dalia
Fur Landevej 71
7870 Roslev

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur.

0
    0
    Din kurv